ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:  LAMAPLAST  |  LAMALINE

Εταιρεία

Προφίλ της εταιρείας

Η Lamaplast δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής και εμπορίας πλαστικών ειδών υγιεινής, πλαστικών, μεταλλικών και άλλων επίπλων για οικιακή και επαγγελματική χρήση (contract).

Ιδιαίτερα έντονη είναι η δραστηριοποίηση της στην παραγωγή ειδικών βιομηχανικών πλαστικών προϊόντων - εξαρτημάτων για λογαριασμό τρίτων, στον σχεδιασμό και την κατασκευή μητρών (καλουπιών) τεχνολογίας injection molding όπως επίσης στην κατασκευή πλαστικών παλετών που χρησιμοποιούνται για αποθήκευση και μεταφορά, κατασκευασμένες σύμφωνα με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές.

 

etaireia 203x100

Η αποστολή μας

Η αναγνώριση της εταιρείας μας ως μιας εκ των ηγετικών εταιρειών

στη βιομηχανία του πλαστικού μέσω:

  • Της προσφοράς ποιοτικών προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς
  • Της εστίασης στην επίτευξη ραγδαίας ανάπτυξης και συνεχούς βελτίωσης της ανταγωνιστικής θέσης της εταιρείας.

 

Με στόχο:

  • Τη δημιουργία αξίας στους μετόχους
  • Τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την συνεργασία μας
  • Την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού

Σύντομο ιστορικό

Η Lamaplast ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963 από τους Δημήτριο Λαγό και Αθανάσιο Μανδάλτση, ο οποίος και αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης. Η φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίχτηκαν για την ανάπτυξη της τότε μικρής επιχείρησης, ήταν η ποιότητα. Η βασική δραστηριότητα της επιχείρησης, κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, ήταν ο σχεδιασμός και η κατασκευή μητρών.

Με σταθερά βήματα και χάρη στην επιμονή και εργατικότητα όλων των συντελεστών της Lamaplast εξελίχθηκε σταδιακά σε μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, στον τομέα σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής πλαστικών αντικειμένων.

Η σύσταση της εταιρείας από τη γένεσή της είχε οικογενειακό χαρακτήρα. Σήμερα η Lamaplast εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και τα περισσότερα μέλη της διοίκησής της προέρχονται από τις οικογένειες των ιδρυτών της.

Τα άτομα που ηγούνται των διαφόρων τομέων της εταιρείας έχουν ένα και μοναδικό σκοπό, να συνεχίσουν το δύσκολο και επίπονο έργο μιας επιτυχημένης και ανοδικής πορείας, χωρίς υποχωρήσεις στην ποιότητα και αποδοτικότητα όλων των τομέων δραστηριότητας της εταιρείας.