ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:  LAMAPLAST  |  LAMALINE

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η νέα συμβουλευτική υπηρεσία της Lamaplast έγινε για να σας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις.
Η Lamaplast έχει δημιουργήσει ένα τμήμα με εξειδικευμένους ανθρώπους έτσι ώστε να σας προσφέρει συμβουλές για την δημιουργία και την παραγωγή πλαστικών αντικειμένων με την μέθοδο injection moulding.
Αυτή η ειδική ομάδα επικεντρώνει την προσοχή της στον πελάτη ώστε να εξετάσει μαζί του το πρόβλημα και μετά να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση που θα είναι κοινά αποδεκτή για να επιλυθεί το πρόβλημα του πελάτη.
Αρχική συμβουλευτική μελέτη

Η πρόταση είναι απλή – μας λέτε το πρόβλημα σας, εμείς σας προσφέρουμε την εμπειρία μας και τους εξειδικευμένους ανθρώπους μας έτσι ώστε να σας παρουσιάσουμε μια αρχική μελέτη και να σας υποβάλλουμε μια πλήρη έκθεση που θα αξιολογεί διάφορες εναλλακτικές προτάσεις για να σχεδιάσετε ή να βελτιώσετε το προϊόν σας ή τις διαδικασίες σας.
Η έκθεση μας θα περιλαμβάνει μια ανάλυση της τρέχουσα κατάστασης αλλά και μια ανάλυση για τις μελλοντικές σας ανάγκες ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε καλυτέρα την παραγωγή του αντικειμένου σας. Η διαδικασία αυτή πετυχαίνεται με την ερώτηση « εάν συμβεί αυτό, τότε τι»
Οι μεγάλοι πελάτες μας και γενικά η βαριά βιομηχανία που συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια θεωρούν ότι έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα για να μπορέσουμε να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα για κάθε νέο προϊόν που θέλουν να κατασκευάσουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προστατεύεται η επένδυση και να δημιουργείται το προϊόν από την αρχή χωρίς καθυστέρηση.