ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:  LAMAPLAST  |  LAMALINE

Υποστήριξη Σχεδιασμού / Παραγωγής

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τον σχεδιασμό και την παραγωγή ενός νέου πλαστικού προϊόντος , προσφέρουμε την πλήρη διαχείριση του προϊόντος από τον σχεδιασμό μέχρι και την παραγωγή του.
Εάν έχετε ήδη ένα προϊόν και θεωρείτε ότι δεν αποδίδει αυτό που επιθυμείτε, εμείς αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση του και την βελτίωση του, έτσι ώστε να καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σας.
Σχεδιασμός και παραγωγή νέων προϊόντων.
Η Lamaplast είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες πλαστικών στα βαλκάνια στον σχεδιασμό και την κατασκευή πλαστικών αντικειμένων με την μέθοδο injection moulding.
Η επιχείρηση έχει σαν στόχο την κατασκευή ποιοτικών και μοναδικών πλαστικών αντικειμένων έτσι ώστε να διατηρήσει την φήμη που έχει στην ευρωπαϊκή και βαλκανική αγορά.
Σχεδιασμός αντικειμένων.
Στην εταιρία υπάρχουν εξειδικευμένα άτομα που εστιάζουν την προσοχή τους στην καινοτομία μέσω του δημιουργικού σχεδίου έτσι ώστε η εταιρία να παρουσιάζει νέα καινοτόμα προϊόντα.
Το τμήμα του σχεδιασμού είναι σε θέση να αναπτύξει και να σχεδιάσει προϊόντα που σαν βάση έχουν τις πρόσφατες τεχνολογίες υλικού και διαδικασιών.